Kultur og historie

Tilbud om billetter til «Sommerdrømmen»

sommer_drommen

Tilbud om billetter til medlemmer i Hvaler Hytteforening

SOMMERDRØMMEN

I Brottets ellevte sesong skal det handle om ferieforviklinger i sommerparadiset Hvaler. «Sommerdrømmen» utspiller seg i året 1957 og hyttebygging på Hvaler står sentralt. Premiere er onsdag 15. Juli.

Nils Vogt, i spissen for et ensemble på nærmere 50 aktører, gjør nå sin første rolle i utendørsamfiet. Han spiller Oslokaren Monrad Fløte som har sikret seg eget landsted på Hvaler. Vogts rollekarakter er en mann som vet å ha formalitetene i orden. Men når det viser seg at grunneieren har blingset på tomtegrensene, får selv den små-arrogante Fløte problemer med å opprettholde kontrollen. I kjent «Nils Vogt stil», bretter han opp ermene og skrider til verket for å ordne opp i «skandalen».

I tillegg til Vogt har produsenten Kulturværste/Brottet Kultur sikret seg et sterkt lag i årets

forestilling. Nestoren Dag Vågsås spiller frustrert og overarbeidet oppsynsmann i kommunen, Aina B. Gundersen spiller Vogts kone, Dag Brandth driver «verdens beste» landhandleri, Morten Larsen er grunneieren som ikke helt har styr på verken sauer eller tomtegrenser, mens Kristian Gangfløt og Pernille Heckmann prøver å få bygd ferdig sin hytte innimellom alle de andre mer eller mindre eksentriske karakterene. I tillegg et stort ensemble hvor også aktører fra Hvalers eget barne- og ungdomsteater; Brottungær deltar.

Årets forestilling «Sommerdrømmen» legger opp til mer humor enn de tidligere produksjonene, men bakmennene ønsker allikevel å formidle den historiske betydningen dette har hatt for Hvaler . Likeledes de drømmer og forventninger både fastboende og feriegjester har hatt – og fortsatt har – knyttet til sommerens eventyr i et ferieparadis som Hvaler.

Musikken er som alltid sentral i produksjonene i Brottet Amfi, og slagerkomponist Svein Gundersen har ristet ut mange nye melodier av ermet, ikledd riktig 50-talls snitt.

Manus og sangtekster ved Hans-P. Thøgersen. Regi ved Ole-Hermann Gudim Lundberg.

Forestillingen spilles:

 

Ons 15, søn 19, ons 22, fre 24 og ons 29. Alle kl 21.00

Ved bestilling før 1. Juni

Tilbud til Hytteforeningens medlemmer kr 350,- (Ordinær pris 405,- inkl avgift)

 

Bestilling sendes til: eline@kulturv.no

eller Tlf 958 12 266 (1000 -14.30, tir-tor) Faktura og billetter sendes ut i juni.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.