Diverse

Tenåringer på Hvaler i sommer? Hva med å være Natteravn?

NatteravneneVisste du at Hvaler kommune som et ledd i sitt forebyggende arbeid gjennomfører natteravning på Hvaler i månedene juni, juli og august?

Det gjør de – så har du tenåringer, meld inn din interesse for dette arbeidet. Erfaringene tilsier at natteravning er et svært forebyggende tiltak. De er tilstede for de som måtte trenge det og er en trygghet i samfunnet. Det viser seg også at natteravnene blir godt mottatt av dem de treffer på sine vandringer. På rundene viser det seg fra tidligere år at de treffer mest ferierende og besøkende barn og unge.  At voksne er tilstede legger en demper på urolige elementer og det kan hjelpe noen til å stå imot presset om å delta på ting de helst vil slipe å delta i. Det er lov å bry seg. Bli med å gjør Hvaler tryggere for våre unge.

Hvaler hytteforening har i år fått en konkret henvendelse fra Hvaler kommune i denne saken og styret håper noen kunne tenke seg å delta i dette arbeidet. Er du interessert ta kontakt med othh@hvaler.kommune.no. Gå også gjerne inn på www.natteravn. no og få mer informasjon. Kanskje vi ses en kveld/natt i sommer!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.