Lover og reglerPolitikkTomtefeste

Spennende kampanje igangsatt av Tomtefesteforbundet!

Tomtefesteforbundet benytter nå anledningen før valget og gjør nå et massivt stunt mot politikerne i Tomtefestesaken.

Tomtefesteforbundet har nå igangsatt en kampanje og sendt et «postkort» til samtlige politiske partier. Kampanjen har de kalt «Grunneiermakt til Tomtefestejakt» hvor de synliggjør eiere av fritidsboliger har fått en øking av festeavgiften på mellom 1000 til 84000 kroner pr. år.

I sin artikkel fremhever de at alle Norges tomtefestere er sviktet og ført bak lyset av Regjering og Storting. Intet politisk parti har våget å ta opp ballen for å gjøre noe med den fatale feilen som de «folkevalgte» gjorde da de vedtok den nye tomtefesteloven, noe som nærmest har gitt grunneierne «buken» og begge endene».

Det er ca. 300000 tomtefestere her i landet. Det vil si når nærmeste familie regnes med er det ca. 1 mill.

Utfallet av en slike kampanjer vet ingen, men saken er viktig da vi mange av våre medlemmer har festetomter. Et av de temaene vi får mest henvendelser om er nettopp om økte festeavgifter og problemer som oppstår ved forsøk på å innløse tomten. La oss nå håpe at norske politikere avskaffer denne gamle loven som ikke lenger har livets rett.

 

[pdf-embedder url=»https://www.hvalerhytteforening.no/wp-content/uploads/2017/08/Nyhetsbrev-nr-5-2017.pdf» title=»Nyhetsbrev nr 5 2017″]

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.