Møter

Nytt styre i Hvaler Hytteforening

Som nyvalg leder i Hvaler hytteforening må jeg få takke for den store tilliten som ble vist meg på årsmøte,  som i år ble avholdt lørdag 6. juli i Hvalerhallen.

 

Det nye styret består nå av følgende personer:

Leder: Mona Flemmen

Nestleder: Petter Hagen (ny)

Økonomiforvalter: John Gundersen (fortsetter fra forrige periode)

Styremedlem: Aud Berg (fortsetter fra forrige periode)

Styremedlem: Erik Thomas Kirkmann (ny)

Varamedlem: Jorunn Standal (ny)

 

På vegne av både nye og «gamle» styremedlemmer gleder vi oss til å ta fatt på vårt arbeid for medlemmene  i  Hvaler hytteforening.

 

Styre ønsker å komme i dialog med medlemmene og det vil i løpet av kort tid bli sendt ut en melding til alle om å sende inn den nye hytteadresse, mulig epostadresse og mobiltelefon. For deg som allerede er på nett ber vi om du kan sende oss denne informasjon snarest elektronisk så sparer foreningen porto.

 

På årsmøte kom det en del spørsmål rundt eiendomsskatten og det brevet vi nå alle har mottatt om hva skattegrunnlaget er på vår egen eiendom. Det var flere på møte som var frustrert og ikke helt kunne skjønne den verdivurderingen som var satt, når de sammenlignet sitt grunnlag med hva naboen hadde fått på sin eiendom. Årsmøte oppfordret derfor alle som ønsker en begrunnelse for sin vurdering å skriftlig kontakte kommunen om  å få takstgrunnlaget. Men husk det er frister ute og går i slike saker så gjør det umiddelbart.

 

Det var en flott sommerdag på lørdag derfor var det dessverre kun 44 medlemmer som hadde anledning til å komme, men stemningen var god og det ble servert kaffe/mineralvann og en liten kakebit.

 

Rapporten «Hyttefolkets bidrag til Hvalersamfunnet» ble presentert på medlemsmøte som ble avholdt umiddelbart etter årsmøte.

 

Har du noe på hjerte ta kontakt med oss, still spørsmål, kom med forslag eller nyttige tips!

Vi er der for dere!

 

Første styremøte avholdes i slutten av juli – styret vil etter dette sette opp en møteplan som legges ut når den er klar. Fortsatt god sommer – og nyt Hvaler!

 

2 thoughts on “Nytt styre i Hvaler Hytteforening

 1. Verdiauke på nær 400 % på hyttetomt på 5 år !!

  I 2008 takserte ing Bjørn Hals verdien på hyttetomta vår på Asmaløy. Basert på ei marknadsvurdering sette
  han prisen til 114.- m2
  Basert på ei marknadsvurdering kjøpte me tomta for 95.- m2 .

  Taksetnemnda til Hvaler kommune har no sett tomteverdien til 392.- m2.

  Me sender inn klage og legg ved dokumentasjonen frå 2008. Sjølv om hytte/tomteverdiane har stige
  er prisinga til Hvaler kommune etter vårt skjønn urealistisk høg – Hvaler kommune bereknar eit prispåslag på nær 400 % på 5 år.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.