DiverseMedlemskap

Min side – din egen side for medlemsinformasjon

Nå kan du oppdatere din egen medlemsinformasjon på Min side.

Hvaler Hytteforening har tatt i bruk et nytt medlemssystem som gjør det enklere for våre medlemmer å oppdatere sin medlemsinformasjon. Nå kan du selv sjekke på Min side at vi har korrekte oppkysninger om deg og oppdatere disse selv.

Personlig informasjon og sikkerhet

Hvaler Hytteforening lagrer begrenset informasjon om det enkelte medlem slik som ditt navn, adresse og epost, men vi behandler uansett dette som personlige informasjon. Vi har derfor gjort og gjør vårt beste for at kun du og godkjente personer med berettiget behov for informasjonen får tilgang til denne informasjonen. Hvis du finner forhold du mener kan forbedres med hensyn til sikkerhet ber vi om at du kontakter oss på webmaster@hvalerhytteforening.no.

Slik går du frem for å sjekke og oppdatere dine medlemsinformasjon

Det er enklere enn du tror.  Det eneste du behøver å huske er din egen epost adresse!

 

 1. Velg Min side i hovedmenyen
min_side

 

2. Velg REGISTRERE, hvis du ikke har vært inne på Min Side tidligere eller ønsker å melde deg inn i Hvaler Hytteforening.Velg OPPDATERE, hvis du allererede er registrert og ønsker å oppdatere din informasjon, eller du har glemt/mistet din personlige link som gir deg direkte tilgang.

 

3. Registrering av informasjon på Min side
min_side2

 

 

3 thoughts on “Min side – din egen side for medlemsinformasjon

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.