Møter

Medlemsmøte 9. mai 2015 klokken 1200

Velkommen til Medlemsmøte lørdag 9. mai 2015
Sted: Nasjonalparksenteret på Skjærhalden, kl 1200-1400

Hvaler Hytteforening inviterer til medlemsmøte i Nasjonalparksenteret på Skjærhalden.
Hva vet du egentlig om Nasjonalparken på Hvaler? De som er ansvarlige for parken ønsker at vi bruker den, hva kan vi gjøre? Hvorfor drives det med lyngbrenning? Eller hvorfor hugges det ned trær på Akerøya?

Det blir foredrag om temaer de fleste av oss ikke har kjennskap til fra før. Et nyttig foredrag for alle våre medlemmer som har hytte på Hvaler og som ønsker å ferdes både til lands- og til vanns.

Program:
Kl 1200 – 1210 Velkommen og innledning; v/leder Mona Flemmen.
Kl 1210 – 1245 Nasjonalpark presentasjon og muligheter; v/nasjonalparkleder Thomas Holmen Olsen
Kl 1245 – 1330 Bruk- og skjøtsel av naturparken; Hva betyr dette både for de som har hytte i parken og de som ønsker å ferdes der? v/naturforvalter Monica Olsen
Kl 1330 – 1400 Status fra hytteforeningen, hva skjer på Hvaler og hva arbeider vi med for å fremme våre medlemmers interesser? v/leder Mona Flemmen.

Etterpå tar vi gjerne en uformell prat over en kaffekopp.

Det blir servering av kaffe og kake – vi håper du har anledning til å tilbringe et par timer sammen med oss. Det er et spennende tema hvor vi er sikre på at de aller fleste får informasjon de ikke hadde kjennskap til. (Send gjerne en epost til: post@hvalerhytteforening.no, dersom du vet du kommer med tanke på serveringen! )

Velkommen!
Styret

One thought on “Medlemsmøte 9. mai 2015 klokken 1200

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.