Avgifter & skatterPolitikk

Innspill fra medlemmene

Hei, kjære medlemmer!

Nå er vi i gang! Svært mange av dere har allerede sendt oss gode innspill som vi kan ta med oss inn i møte med Hvaler kommune. Møte er avtalt i slutten av august og vi vil informere dere om hvordan møte gikk umiddelbart i etterkant.  Har dere noen flere innspill tar styret gjerne imot dette, for vi kan ikke være godt nok forberedt til et slikt møte og alle innspill og ikke minst informasjon fra medlemmene er viktig.  Så har du noe på hjerte send det til oss!

Ellers håper jeg dere har sett at vi har hengt opp plakater om å melde seg inn i foreningen flere steder på Hvaler. Vi håper med dette å få inn flere medlemmer. Desto flere vi er jo sterkere vil vi være i vår argumentasjon. Kjenner du noen som ikke er medlem – få dem til å melde seg inn nå. Totalt er det 4700 hytter på Hvaler – Hvaler hytteforening har i dag 2100 medlemmer altså litt under halvparten – vi må få flere medlemmer – bidra du også til å gjøre foreningen kjent.  Medlemstallet er faktisk en forenings viktigste muskel. Jo flere medlemmer – desto større muskel og slagkraft i debatter.

Nå er vi altså her på vårt øyparadis godt inn i juli – og solen skinner som vi ikke har sett den på flere år. I disse tider må jeg tenkte tilbake til den gang jeg var jentunge – for da var det slikt vær. Mine foreldre hadde stort sett ferie i fellesferien – og vi hadde 3 uker med «kanon-vær» noen år. Det var nesten slik at du ble lei sola – for en ble så sliten en måtte jo bade så mye! Vel – vel – la oss nå nyte solen få på oss D-vitaminer så vi har noe å gå høsten i møte med

Fortsatt god sommer! – kos dere og la oss høre fra dere enten det er om eiendomsskatten eller det er noe annet du ønsker foreningen skal arbeide for!  Vi snakkes.

 

One thought on “Innspill fra medlemmene

  1. Eiendomsskatten
    Klagefristen er 6 uker fra 1. juli – m.a.o. midten av august. Møtet med rådmannen er i slutten av august – m.a.o. etter at klagefristen er gått ut. Da er det vel for sent å påvirke?
    Rolv Norum

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.