Avgifter & skatterPolitikk

Hvaler Hytteforening oppgitt over utspillet fra rådmann Dag Henriksen i den fremlagte økonomiplanen

Styret i Hvaler Hytteforening er helt oppgitt over utspillet fra rådmann Dag Henriksen i den fremlagte økonomiplanen, som ble offentlig gjort onsdag ettermiddag!

At det går an etter gjentatte innspill fra foreningen ved flere anledninger å komme med et slikt utspill.
Det er helt ufattelig at de som fremskaffer arbeidsplasser, tilrettelegger i det hele tatt for kommunens eksistens ikke blir hørt men isteden får pålegg på pålegg av de offentlige myndigheter.

Hvem kan lenger ha hytte på Hvaler når eiendomskatten nesten fordobles? Hva må til for og den politiske ledelsen på Hvaler uansett parti nå til å reise seg i Kommunestyresalen og si at nok er nok nå må vi ikke lenger være gribber!

Det er gjennomført møter med både administrasjonen i og den politiske ledelse – medlemmenes interesser og meldinger er formidlet – enda kan slike forslag komme – styret i Hvaler Hyttforenings stiller oss helt uforstående til dette.

Det ser ut til at hyttefolket nå må samle seg slik at alle forstår alvoret.

Mona Flemmen
leder Hvaler Hytteforening

One thought on “Hvaler Hytteforening oppgitt over utspillet fra rådmann Dag Henriksen i den fremlagte økonomiplanen

  1. Rådmannen gjør bare jobben sin, hvorfor så overrasket ? For ham og Hvaler kommune er eiendomsskatten en Sareptas krukke, de vil naturlig nok – når eiendomsskatten nå er innført – utnytte den maksimalt.
    Dette skulle Hytteforeningen ha reagert på hardere og raskere. Men det er ikke for sent – jeg minner om mitt forslag om å oppfordre medlemmene til å slutte å kjøpe varer og tjenester på Hvaler. Det falt på Årsmøtet men kan jo tas opp igjen ved neste korsvei. Det er nok dessverre slik at så lenge Hvalers egne innbyggere ikke støtter oss vil eiendomsskatten bare økes til maksimalsats og forbli der.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.