Avgifter & skatterPolitikk

Fremskrittspartiets tanker i forbindelse med budsjettarbeidet


Kjære Hvaler beboere og hytteeiere!

Fremskrittspartiet i Hvaler er stolt av å kunne legge frem et budsjett for Hvaler kommune som prioriterer det viktigste først, å få økonomien på rett spor -uten å øke eiendomsskatten på hjemmet eller fritidseiendommen din i Hvaler kommune. Eiendomsskatten er en skatt som rammer usosialt og uavhengig av eiers betalingsevne. Om man er arbeidsledig, pensjonist eller i en periode har lave inntekter, påløper eiendomsskatten som før. Den tar heller ikke hensyn til om boligen er nedbetalt, eller om vi har måttet ta opp store lån for å skaffe oss en bolig. Beskatning av eiendom er også en dobbeltbeskatning. Når man kjøper bolig så gjøres det med allerede beskattede midler.Fremskrittspartiet ønsker videre å halvere eiendomsskatten i 2023.

De siste årene har kommunens økonomi blitt spist opp av stadig nye ansettelser. Dette er penger vi kunne ha brukt på kommunenes barn, unge og eldre.

Fremskrittspartiet har gjort nødvendige justeringer av Hvaler kommunes budsjettforslag som sikrer at Hvaler kommune kan bestå som egen kommune og at økonomien blir solid slik at man kan legge til rette for nye investeringer i fremtiden.

Fremskrittspartiet vil at du skal glede deg til å bli gammel. Et sykehjem skal ikke være en siste oppbevaringsplass, men et sted som tilbyr en spennende hverdag gjennom aktivitet, gode måltider og glede. Folk skal kunne leve hele livet med trygghet, verdighet og mening.

Fremskrittspartiet ønsker å øke skatteinntektene i de kommende år ved å tiltrekke seg økonomiske resurssterke personer til å bosette seg i Hvaler kommune ved å redusere formueskatten fra 0,7% til 0,2%. På denne måte vil Hvaler kommune ha muligheter i fremtiden til å gjøre ønskede investeringer som kommer innbyggerne til gode og bestå som egen kommune.

Mvh

Fremskrittspartiet i Hvaler

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.