Diverse

Et nytt spennende år står foran oss!

Et nytt år er allerede godt i gang. Hvaler Hytteforening har det siste året gjennomført og fått på plass mange oppgaver. I det nye året står ytterligere oppgaver på planen for styret. Første møte i Samarbeidsforum (møteforum mellom Hvaler Kommune og hytteforeningen) er allerede fredag 23.1. Foreningen har også fått invitasjon til å sitte i Faglig rådgivende utvalg for Ytre Hvaler Nasjonalpark. Her avholdes første møte 13.2. Styreleder skal også presentere foreningen og ha innlegg på temaet «En aktiv hverdag med velferdsteknologi» – hvordan hyttefolket kan nyttigjøre seg av den velferdsteknologien som nå er mulig i Asker kommune kulturhus i begynnelsen av februar.

Det er helt klart at styrets aktive innsats nå begynner å gi oss resultater ved at vi vist frem Hvaler Hytteforening som en forening som arbeider for sine medlemmer.

Ellers er oppfølging av medlems henvendelser et fokus område for styret. Det kommer stadig inn forespørsler om saker styret kan gi innspill om, eller at saken bør tas videre med en av foreningens to advokater. Et annet fokusområdet for styret er rekruttering. Vi vil i begynnelsen av februar sende et brev til alle hytteeiere på Hvaler som ikke er medlem av foreningen hvor vi informerer om fanesaker fordeler med å være medlem. Samtidig vil vi sende ut til de samme et eksemplar av det første nummeret av HvalerNytt som utkommer i mars slik at de kan få et innblikk i medlemsbladet vårt.

Medlemskontingenten for 2015 vil bli sendt ut fra Visma i begynnelsen av februar med forfall tidlig i mars måned. Vi henstiller alle til å betale til forfall. Det gjør vårt arbeid mye lettere og vi sparer foreningen for masse arbeid med å følge opp de som ikke betaler.

Nå er vi altså i gang – to til tre måneder fremover nå og vi vil merke at sola kommer og våre hjerter igjen kommer i «bank» for Hvaler! – som vi alle er så glad i!

 

4 thoughts on “Et nytt spennende år står foran oss!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.