Diverse

Et godt gjennomført årsmøte og en deilig sommer!

Årsmøte i Hvaler Hytteforening ble som tidligere annonsert gjennomført lørdag 1.7. på Asmaløy bedehus. Det var over 70 personer tilstede, noe som er veldig hyggelig. Det ble servert marsipankake, kaffe og musserende alkoholfri vin til samtlige for å feire foreningens 40-års jubileum. Ordfører Eivind Borge holdt en både informativ og hyggelig tale til de fremmøte. I tillegg var leder av Fredrikstad Hytteforening, Rolf Hauge møtt frem for å gratulere oss med dagen. Begge hadde med seg nydelige blomster som ble overrakt.

På årsmøte ble det valgt inn nye personer til styret. Petter Hagen og Andrine Martinsen takket for seg og overlot sine posisjoner til Bente L. Østlyngen og Vibeke Spolen Erstad. Frank Aage Fjellbekk som forrige år var varamedlem har nå gått inn som nestleder. Det nye styret består nå av; leder Mona Flemmen, nestleder Frank Aage Fjellbekk, økonomiforvalter John Gundersen, styremedlem Bente L. Østlyngen og styremedlem Vibeke Spolen Erstad. Dessverre var det i år ikke mulig for valgkomiteen å finne en vara – så styret anmoder om noen kan tenke seg å være med oss og inneha denne posisjonen. Har du lyst til å ta i et tak for Hvaler Hytteforening – ta da kontakt med undertegnede.

Sommeren står nå for tur og det ser ut til at også sommerværet har kommet. Jeg ønsker alle våre medlemmer en riktig god sommer. Nå er det bare å lade batteriene til en travel høst som kommer fortere enn vi ønsker. God sommer!

Hilsen
Mona Flemmen
leder

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.