Avgifter & skatterPolitikk

Brev til kommunepolitikerne i Hvaler kommune

Til

Kommunepolitikerne på Hvaler

 

 

 

Vedrørende: EIENDOMSSKATT – RÅDMANNENS ØKONOMIPLAN

 

Da vi i går fikk se rådmannens forslag til økonomiplan ble vi både overrasket og oppgitt. Vi har hatt møte med administrasjon og med ordfører og i begge tilfeller har vi fått klare signaler om at eiendomsskatten skal ligge fast på 2 promille, i hvert fall i inneværende planperiode, og så kommer dette.

 

Vi får stadig høre at hyttefolket er viktige for Hvaler, at uten hyttefolket kunne man ikke hatt et næringsliv som man har i dag, at Hvaler ville vært en fraflyttingskommune uten hyttefolket. Vi synes derfor det er uforståelig at vi nå skal utnyttes på denne måten. Fra før er det høye kommunale avgifter, så innføres eiendomsskatt, basert på til dels høye takster og uten noe verdijustering eller bunnfradrag og så planlegger man en nær fordobling av eiendomsskatten!

 

Dette vil bli svært tøft for mange og vil også redusere verdien på hyttene. Her er det etter hvert mye som vil tære hardt på hytteeiernes goodwill overfor kommunen.

 

Vi håper og tror at dere som er politikere på Hvaler ser de alvorlige konsekvensene av dette og sørger for at dette forslaget ikke blir vedtatt.

 

 

Hilsen

Styret i Hvaler Hytteforening

 

 

 

Mona Flemmen

leder

 

2 thoughts on “Brev til kommunepolitikerne i Hvaler kommune

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.