Diverse

BEHANDLINGEN VIDERE AV EIENDOMSSKATTEN PÅ HVALER – ANTAGELIG INGEN ØKNING

Som vi har skrevet om før går rådmannen på Hvaler inn for økning av eiendomsskatten til 2.5 promille i sitt forslag til Økonomiplan 2019 – 2022 og årsbudsjett for 2019. Saken har nå vært behandlet av formannskapet på Hvaler i møte 29.11.2018 og signalene videre fra både arbeiderpartiet, uavhengige, fremskrittspartiet, sosialistisk venstrepart, miljøpartiet og senterpartiet går ut på at eiendomsskatten skal holdes på 2 promille slik den er i dag.

Dette skal endelig avgjøres på kommunestyremøte torsdag 13. desember. Men alt tyder på at det ikke blir noen økning av eiendomsskatten på Hvaler. Hvaler Hytteforening har tidlig i prosessen sendt brev til samtlige kommunestyrerepresentanter, ordfører og rådmann om at vi ikke vil akseptere noen økning av eiendomsskatten.

Vet du at det går an å følge kommunestyremøtene fra Hvaler på nettet? Du kan gå inn på kommunens hjemmeside (hvalerkommune.no), trykk på fanen «Politikk og innsyn» og deretter velger du «Kommunestyret video». Møtet sendes i sin helhet fra klokken 1200, torsdag 13. desember.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.